Som segell de qualitat!

Vols saber per què?

Estimem la nostra professió. Els que formem artesansenxarxa som professionals que ens dediquem a l’artesania alimentària per convicció. Molts, treballen en l'alimentació perquè és un negoci, per nosaltres és una vocació.

Com a professionals de l’ofici, coneixem bé el gènere i això ens permet treballar amb productes de primera qualitat. La nostra vocació i experiència et garantiran que hem escollit per la teva taula els millors productes. 

Ens esforcem a escollir amb criteri els millors productes i oferir-te'ls a un preu raonable. La relació que establim com a col•lectiu amb els nostres subministradors i el nostre estatus consolidat després d’anys en aquest gremi, ens permeten col•laboracions especials i sinergies amb proveïdors i partners. Ens assegurarem que el producte és de qualitat i ha tingut un tracte coherent amb la nostra filosofia.

Disposem d’un ple coneixement d'allò que elaborem i servim en les botigues. Mentre la majoria de formats comercials aposten per produccions en cadena en gran volum, nosaltres optem per produccions petites controlades i artesanals. Treballem amb xarxa, col•laborem unes botigues amb les altres per elaborar entre tots, de forma artesanal, els productes que et servim.

Vetllem perquè els animals gaudeixin d’una bona criança. Treballem amb granges que 

procuren per aconseguir genèticament una gran raça, que cuiden l’alimentació i li atorguen una bona qualitat de vida a l’animal. Artesansenxarxa gaudeix de la tranquil•litat de saber que compta, en cada una de les fases del cercle (granja, productora, logística, ...), amb autèntics professionals del sector.

 

artesansenxarxa, la qualitat ens distingeix


x

El producte s'ha afegit correctament a la seva comanda

Continuar comprant
Finalitzar compra
x

huston we have a problem

« Continuar comprant